This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Ligging 2017-09-06T09:51:53+00:00

Belangrijk criterium bij uw besluitvorming over een nieuwe locatie: hoe zit het met de ligging? In het geval van Businesspark Honderdland: ideaal! Of uw markt nu Nederland, Europa of de gehele wereld is: een bedrijfsvestiging op Honderdland vergroot uw horizon en brengt de wereld dichtbij.

Nederland als internationaal knooppunt

Nederland ontwikkelt zich tot hét internationale knooppunt op agrologistiek gebied. De infrastructuur is hoogwaardig. Via een wijdvertakt wegennet zijn de buurlanden Duitsland en België eenvoudig bereikbaar, en vandaaruit ook verder weg gelegen bestemmingen. Ook voor andere vervoersmodaliteiten is Nederland voor importeurs en exporteurs gunstig gelegen. Er is een regelmatige ferryverbinding met Engeland. De luchthavens van Amsterdam en Rotterdam liggen op respectievelijk 45 en 20 autominuten rijden. Spoor- en vaarwegen maken het mogelijk om duurzaam transport in uw vervoersbeleid te integreren.

Binnen Zuid-Holland is de meeste economische activiteit – en daarmee de innovatie – geconcentreerd in het zuidwesten. In de driehoek tussen Rotterdam, Den Haag en Hoek van Holland is het grootste glastuinbouwgebied van de wereld te vinden: het Westland. Steden als Rotterdam en Den Haag kennen veel grote bedrijven. Innovatie krijgt er ruim baan, onder meer dankzij de TU Delft. Daarmee is de zuidwesthoek van Nederland één van de grootste economische motoren van het land.

0+
bedrijven op agrologistieke terreinen in Westland
0
inwoners in Westland
0
‘groene’ banen in Westland
0 miljard
BBP

De internationale allure van Westland

Het Westland heeft internationaal de uitstraling als ‘s werelds grootste aaneengesloten glastuinbouwgebied. Door de ligging aan de buitenrand van het Westland heeft Businesspark Honderdland zich snel ontwikkeld tot dé hotspot voor de agrologistiek. Prominente bedrijven die internationaal acteren, zoals Nature’s Pride en Greenpack, voelen zich er thuis. Daarnaast zijn er veel bedrijven te vinden die nauw gerelateerd zijn aan de glastuinbouw. Ook andere sectoren ontdekken de ongekende potentie die de strategische ligging van Businesspark Honderdland biedt.

Direct aan de A20 nabij Maasdijk

Businesspark Honderdland ligt direct aan de A20, in de kern Maasdijk van gemeente Westland. Brede wegen binnen het bedrijvenpark waarborgen een efficiënte ontsluiting naar het Nederlandse snelwegennet. Vlakbij ligt Hoek van Holland, met de bootverbinding naar het Engeland. Over enkele jaren ligt Businesspark Honderdland nóg strategischer voor een grote groep van bedrijven: in 2022 is de opening van de Blankenburgtunnel gepland. Daarmee komt Maasvlakte II op slechts vijftien autominuten te liggen.

Daarnaast zijn er meer uitbreidingen van de logistieke infrastructuur te verwachten. Voor de ontwikkeling van een kade aan de zijde van Hoek van Holland zijn initiatieven gestart, evenals voor de aanleg van een spoorontsluiting. Achter deze initiatieven staat het Agro Logistieke Cluster Westland, waarbij Businesspark Honderdland is aangesloten.

Uw bedrijf op het bedrijventerrein met een perfecte ligging in Zuid-Holland?

Neem contact op met onze Honderdland specialisten.